Udstyr

Inkpro er for den miljøbevisste

Det å være miljøbevisst er veldig «in» for tiden, men det er noe vi bør alltid være, uansett hvordan nyhetsbildet ser ut. Og i dag er det heldigvis mye lettere å være bevisst på din egen effekt på miljøet og foreta din handel deretter. Det er også sant når du skal kjøpe blekk, og spesielt om du gjør det hos en butikk som Inkpro. Der kan man kjøpe blekkpatroner som er sertifiserte for å være miljøbevisste, med ISO-sertifikat til og med! Det er ikke dårlig bare det, og gjør det mulig for deg å shoppe med god samvittighet hos dem.

I tillegg til det har du to års garanti på blekk og toner du kjøper hos dem, og de er laget av gjenbrukte originale patroner og kassetter. Inkpro legger også til en returkonvolutt som du kan sette i din brukte blekkpatron når den er tom for å sende den tilbake til dem. Det er et svært godt system sånn sett, og gir deg ingen unnskyldninger, noe som kanskje er vel så viktig. Disse patronene er som oftest litt billigere også, så det er masse gode grunner til å handle hos Inkpro.

Inkpro har også et prisløfte, som tilsier at om du finner det samme produktet de selger billigere i en annen butikk, så senker de prisen ned til det samme. Inkpro har en svært god score på Trustpilot på hele 4,7 basert på tilbakemeldinger fra over 30 000 kunder, så noe riktig gjør de nok! Det er kanskje den gode kombinasjonen av kvalitet og service man får, og det faktum at de tilrettelegger for de av oss som vil være ekstra bevisste på miljøet.

Om du går inn på lenken vil du også se at de selger blekkpatroner for de aller fleste merker som finnes, så det er liksom ikke så mye å tvile på!