Udstyr

Hvilket sexleketøy tenner deg?

Det fins mange typer sexleketøy for kvinner. Hva som tenner og ikke er helt individuelt. Mange vil aldri bruke sexleketøy, men det mener andre de gjør dumt i. Sexleketøy kan vekke opp et dødt forhold og skape mange gode stunder. Noe bruker dem faktisk under samleiet for å stimulere på en helt ny måte.

Sexleketøy har mange navn og bruksområder, men hva tenner deg mest? Dildo, klistorisvibrator, strap-on og dobbelt-dildo er bare noen av det kvinner kan kose seg med. Det fins buttplugger og analkuler, samt stimulatorer og rabbit-vibratorer. Dessuten fins glassdildoer, som gir en utrolig effekt.

Hva er en glassdildo?

Som navnet sier, så er dette en dildo laget av glass. Den kan være en originalversjon av din manns penis, eller en helt unik avstøpning. Glasset er herdet og skaper varme når den brukes. Den er hard samtidig som den er utsøkt myk. Denne kvinneelskeren har stort bruksområdet, også som en del av et deilig forspill.

Hvorfor bruke en glassdildo?

Det er mange fordeler med en glassdildo. Den er både enkel å rengjøre og den blir ikke slitt. Denne kan til og med fungere som dekorasjon for dem som er litt kreative. Men først og fremst er det en veldig god dildo fordi den er formet av glass.

Den kan ha nupper og opphøyninger for mer nytelse. De kan utformes i de utroligste fasonger og gi en ekstra intens orgasme. Mange bruker dem med forskjellig temperatur for ekstatisk lykke.

Er glassdildoen trygg?

Glassdildoer skal være produsert slik at man ikke vil få en allergisk reaksjon. Dessuten tåler den all slags temperatur og støt. Den har en naturlig stopper og kan nytes med en sugekopp. Glassdildoen er den nye favoritten for mange kvinner som elsker å masturbere og onanere. Kan vaskes og renses for en ny runde med dildoen.