Udstyr

Gi en ny karakter til bilen din!

Bil er noe som er populært og som kommer til å være det i veldig mange år fremover. Det er det ingen tvil om, og ikke bare det, men det finnes visse entusiaster som er villige til å betale mye penger for å forandre bilens utseende til akkurat det de har drømt om. Litt handler det jo om penger, at man faktisk har råd til det. Men har man det så er det mye man kan gjøre, og noen ganger er det ikke en gang nødvendig å betale mye penger for det heller.

For eksempel kan folie eller staffering være noe midt i blinken for bilen din. Så lurer du kanskje på et par ting. Hvor mye koster det, og hvor kan man få noe slikt? Når det kommer til det første så avhenger prisen på hvor mye du vil kjøpe, men foliestriper fra Foliekniven, det er der du får tak i alt du behøver. Der kan du kjøpe foliestriper for bilen, båten eller hva du enn vil bruke det til. Det er ikke mange butikker som har et lignende sortiment, og det er vel alltids greit å ha litt ekstra informasjon om det, eller hva?

Hva er din interesse?

Noe som er ganske kult med siden er at du selv kan kombinere stil og farger. Du kan sette sammen folien akkurat sånn som du vil ha det, det gjelder både bredde og farge, så får du alt sammen klappet og klart sendt til deg etter at du har fullført bestillingen. Du bør også vite at det er du selv som må montere det på bilen din, noe som er litt av poenget med nettsiden og måten de opererer på. Men det er ikke noe å bekymre seg over da du får instruksjoner med i pakken, så du får en god løsning på det.

Du kan velge ruller som er opp til hele 40 meter i lengden, og opp til 550 mm i bredden. Den kan også være 2 millimeter i bredden om du vil det, så du kan få en fin og personalisert stil på bilen din om du ønsker det. Om du har noen ønsker så kan du også kontakte dem for å få hjelp, om det er noe spesifikt du vil ha, og det ikke står opplyst på siden. Ta en titt om du er interessert i foliestriper, eller folie generelt som du vil bruke.