Bedriftsøkonomi

Samle lånene dine på et sted

Når en har tatt et lån så er det mye å tenke på, det kan være mange bekymringer, spesielt om man har flere smålån. Heldigvis har det seg slik at det finnes banker på nettet som kan hjelpe deg med det, fordi du sparer faktisk mye penger på å samle lånene dine. Det betyr at du ikke trenger å tenke på flere renter blant annet, og at du har kun en pengesum å tenke på. Primebanks er en slik bank, som kan hjelpe deg med det, som på mange måter gjør at du bør låne penger for å spare penger. Det virker kanskje litt kontraintuitivt, men det er logisk når en tenker over det. Fordi om du har flere lån er det lite sannsynlig at en bank som DNB hjelper deg. For deres del kan du ha en perfekt økonomi, men samtidig ikke få innvilget en lånesøknad.

Hvordan et lån hos Primebanks kan se ut

Det er ulike måter å gjøre det på, og det er viktig å tenke på at det ikke er Primebanks selv som gir deg lånet. Dette er heller en side som samler lånetilbud på nett, slik at du kan velge det som passer deg best. Et eksempel på et lånetilbud kan være: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr. Det kan se annerledes ut avhengig på hvilken bank du tar lån hos, men rentene er stort sett de samme.

Den store fordelen ved å gjøre det på denne måten er at du heller ikke behøver noen sikkerhet for å få innvilget lån, noe som ellers kan være et problem om du har smålån som du har problemer å betale tilbake. Slik vi ser det så er det i det minste verdt en titt på Primebanks og hva de kan hjelpe med.